Konevuokraus Jalasjärvellä ja lähiseuduilla

Ota yhteyttä

Lakeus Rent tarjoaa konevuokrausta yksityisten sekä yritysten tarpeisiin. Toimipaikkamme sijaitsee Jalasjärvellä, josta käsin palvelemme muun muassa Kurikan, Ilmajoen sekä Seinäjoen alueen asiakkaita. Tutustu vuokrattaviin työkoneisiin ja -laitteisiin ja soita sopiaksesi vuokrauksesta.

Koneet ja laitteet alan ykkösmerkeiltä

Työkoneiden ja -laitteiden valikoimastamme löytyy runsas kattaus laadukkaita, alansa parhaimmistoon kuuluvia välineitä, joilla hoidat vaativatkin hommat turvallisesti ja vaivattomasti. Vuokrattavanasi on muun muassa liuta erilaisia käsityökoneita, piikkauskoneita, alipainekoneita, liukuohjattu kuormaaja, erilaisia peräkärryjä sekä monia muita isoja ja pieniä työkoneita eri tarpeisiin. Huolehdimme vuokrattavien koneidemme kunnosta ja toimivuudesta parhaan mahdollisen vastineen rahallesi varmistaen.

Vuokraa välineet vapaa-aikaan

Soita ja sovi vuokrauksesta

Ole meihin yhteydessä ja kerro vuokraustarpeistasi. Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse, mutta myös sähköpostitse sekä sivuiltamme löytyvällä lomakkeella. Palvelemme Jalasjärven toimipisteeltämme käsin joustavasti muun muassa Kurikan, Ilmajoen sekä Seinäjoen alueilla.

Katso yhteystietomme

Vuokrattavat työkoneet