Vuokraa välineet vapaa-ajan aktiviteetteihin Jalasjärveltä

Yhteydenotto

Lakeus Rent tarjoaa vuokralle korkealaatuiset välineet vauhdikkaisiin vapaa-ajan aktiviteetteihin. Palvelemme sekä yksityis- että yritysasiakkaita Jalasjärvellä ja lähialueilla, kuten Kurikassa, Seinäjoella ja Ilmajoella. Tutustu vuokrattavaan välineistöön ja ota yhteyttä sopiaksesi vuokrauksesta.

Laadukkaat tuotteet hauskempaan vapaa-aikaan

Lakeus Rent mahdollistaa viihdyttävät vapaa-ajan aktiviteetit tarjoamalla vuokralle valikoiman laadukkaita urheilu- ja muita välineitä. Alati kasvavasta valikoimastamme löytyy tällä hetkellä tasokkaita läskipyöriä. Vapaa-ajan välineiden tarjontamme tulee lisääntymään kesää kohden, ja pian voit vuokrata meiltä myös muun muassa SUP-laudat ja muut välineet hauskimpiin kesäaktiviteetteihin.


Vuokratessasi välineet vapaa-aikaan meiltä, voit olla varma, että saat käyttöösi toimivan ja turvallisen tuotteen. Tarkastamme välineet jokaisen vuokrauksen jäljiltä ja suoritamme asianmukaiset huollot tasaisin väliajoin. Annamme mielellämme myös vinkkejä ja vaikkapa reittiehdotuksia lähialueen parhaista pyörämaastoista.

Tutustu myös konevuokraukseen

Sovi vuokrauksesta ottamalla yhteyttä

Voit vuokrata haluamasi välineet ottamalla meihin yhteyttä. Olemme tavoitettavissasi parhaiten puhelimitse, mutta voit myös kirjoittaa sähköpostia tai jättää yhteydenottopyynnön sivuiltamme löytyvällä lomakkeella. Lakeus Rent palvelee sekä yksityis- että yritysasiakkaita Jalasjärvellä ja lähialueilla, kuten Kurikassa, Ilmajoella ja Seinäjoella.

Kaikki yhteystietomme